just click wherever u want to

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Tuesday, April 17, 2012

Refreshing............!!!

Photobucket 
Hari ni mood nak tukar header,background yang lebih simple dan tak messy macam dulu-dulu tu. Bukanlah messy sangat,cuma terlalu colourful kan? kan? kan? hehehe. (nak jugak sedapkan hati...)

Ok. Walaupun tak berapa nak comel macam korang-korang yang punya,tapi aku berpuas hati (buat masa sekarang jelaaa.....). Cukuplah simple macam ni,orang nak baca pun tak serabut ye tak?
Cantik tak? Cantik kan? kan? kannnnnnn? (tak pe,senyum je pun dah tanda setuju.. hahaha!!!)

TERIMA KASIH CIKGU!! (tetiba cikgu menda?)

Harapnya adalah yang sesuatu yang boleh menceriakan aku yang tak seceria kanak-kanak ribena yang lain.. 
Amboi Cik Ainie,orang buat keje,awak updated blog nampak? Ape kes ni? :P
.
.
.
.
.
.
Terharu rasanya dekat orang yang sudi follow,jenguk blog saya yang tak seberapa ni. Walaupun tak sekerap dulu untuk bercerita dalam blog macam ni,tapi blog sentiasa menjadi benda utama yang akan dijenguk terlebih dahulu kalau buka internet (kantoi ler tu tak buat kerja lagi...)
Lagi-lagi kalau tengok makin bertambah kawan yang sudi untuk memollow blog ini. 
Terharu ni.. kalaulah blog ni ada mata,kan bagus,boleh ler tengok cara saya menghargai kawan-kawan saya..
Cepat,pasang mata masing-masing!!!!

Agak sedih jugaklah sebab website setia aku yang aku selalu guna untuk editing photo nak kena closing dah. Atas sebab apa,itu korang baca sendirilah,dah tak sanggup nak baca lagi.. sob.. sob.. sob...
TETAPI........!
Tetapi ye kawan-kawan,itu bukan salah 1 faktor untuk saya tidak akan mengkemas kini blog saya lagi.
Tidak mungkin! -sambil goyang-goyang 1 jari depan pc- =_="
tiba-tiba emosi plak apsal ni? hahahaha!

Dah,nak pi makan sat! ta ta!
Photobucket

2 comments:

  1. bukan wanita suke colourful ke... hehe

    ReplyDelete
  2. tak semua... :))
    lelaki pun ada yg suka colourfull kan?

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...