just click wherever u want to

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Sunday, June 24, 2012

The Best For The Best!

Photobucket 
Bissmillahirahmanirahim..

Cak!! Alhamdulilah,masih lagi berpeluang untuk membebel dekat blog ni. huhu.. Ok!
nak skip banyak benda. Dah terlalu banyak aku terlepas gara-gara kerja yang bertimbun 
dekat office. :( 

Mostly and 1stly,
Nak wish Happy Mother's Day & Happy Father's Day buat kedua insan yang palinnnnggggg aku sayang dan berharga dalam dunia ni untuk aku. Bagi aku hari-hari aku sayang,bukan nak tunggu hari ibu atau bapa untuk luahkan kasih sayang,betul tak? Orait,buat mak dan abah :
Angah sayang mak dan abah dunia akhirat. Walaupun lama dan jarang balik jenguk,jarang telefon,tapi percayalah doa untuk mak dan abah sentiasa dekat bibir angah setiap saat setiap masa setiap nafas angah selagi angah masih bernyawa dekat dunia ni. Wang ringgit,harta benda masih tak dapat nak menandingi doa-doa yang angah panjatkan. Semoga mak dan abah sentiasa dirahmati dan diberkati dunia akhirat dan disetiap perkara yang dikerjakan. Aminnnnn..... 
recycle gambar raya.. ntah tahun berapa punya..
2ndly,
Happy Birthday's buat bonda tercinta! 24th June! :)
Semoga mak dipanjangkan umur,dimurahkan rezeki dan diberkati dunia akhirat. Kek nanti angah balik,kita beli eh. Eh! Mak kan dah pandai buat kek coklat moist yang paling superb sedap in the world,tak payah beli kek lah eh...? hehehehe.. Sayang Mak!

3rd,
Sekarang dekat rumah ayong,esok nak main-main dengan Zafran dan Qairina puas-puas! :)

4th,
Good luck buat Encik Tunang yang bakal menghadiri satu tugas penting on coming Thursday. Saya pulak yang berdebar-debar gamaknya. Amboi.. over! 
Ok,berjaya atau tidak,itu tak penting,yang penting sudah beruasaha dan tawakal.. Orait sayang? :) So,please don't giveup to fast.. Sayang tahu rezeki kita tetap ada.. Amin.

5th,
Nak update blog sebanyak yang boleh! Yeaaaahhhhhh~

Amacam? Laju tak buat wishes? Hahahaha.. ini nak cut cost punya masa daaaaaaa...
Photobucket

2 comments:

  1. hehehe.. bukan selalu dapat peluang update blog :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...