just click wherever u want to

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Sunday, May 8, 2011

Air Freshener For Men!

Men Section ! Men Section ! Men Section ! Men Section ! Men Section !

Hehehe.. Tak tahu la aku.. Rasanya post kali yang ini aku klasifikasikan untuk bahagian orang lelaki je kot,tapi yang perempuan pun boleh gak ........... BELI untuk teman lelaki/suami/tunang/adik/abah korang.. Lelaki jugak kan? hahaha..

Tak de lah.. Ini hah
Air Freshener
ada 4 team : Chelsea,Manchester United,Liverpool dan Arsenal.

Yang macam Little Tree tuh,alaa.. sape pakai kete die tahu la ape bende Little Tree tuh..
Atau secara ringkasnya Penyegar Udara! Payah benoooo..
Aku tak tahu la kalau tempat korang dah ade atau tak.. tapi seperti mana yang diberitahu dekat aku,design nih baru lagi.. No komen! :) I just introducing to you all je... 

Lagi satu,aku khususkan untuk lelaki bukan ape,bau perfume die guna pakai perfume lelaki yang CK tuh.. Calvin Kline (betul ke aku eja ni?? haha..) kuat seh bau.. Lagi satu bau,Ocean.. yang ini letak kat kete suitable sikit.
Multipurpose gak,letak kat kete boleh,kat dalam bilik boleh,dalam almari baju pun boleh.. memang kuat sangat bau die. Tapi bilik bujang lelaki je la ok,sat lg letak kat bilik perempuan,dah ade bau lelaki,bila mak ayah dah masuk............ i tak tanggung u!
yang ni contoh letak kat bilik.

yang ni contoh letak kat dalam almari.

Sebab tuh aku khususkan benda nih untuk orang lelaki. Yang perempuan nak beli pun boleh gak,bg gift kat BF ye tak? Sangat romatik gitu .. hehe

Lupa lak aku nak letak harga ek.. kang orang ingat free le plak.. opss! hehehe.
RM10/1pcs 
(termasuk penghantaran,beli lbh 5pcs amat digalakkan,senang sikit nak bankin duit kan :))

Kalau berminat,sila lah tinggalkan jejak kat komen ok,senang aku nak post nanti.

yang ni gambar tak takde kena mengena. Si ginny aku sekor nih,Fiona,patutlah senyap je bawah kain,rupanya tengah sedap tido.. ceh! nasibla comel.. tak sampai hati nak kejut kan.. :)
Photobucket

3 comments:

  1. wah.. cm bestttt..bpe harga air freshener 2?

    ReplyDelete
  2. saya nak beli.

    contact saya firdauscoway@yahoo.com

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...