just click wherever u want to

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Tuesday, May 10, 2011

Cuaca VS Gosip!

Cuaca sekarang sangat panas ok. Harap maklum.
Minumlah air banyak-banyak,atau pun ikut macam aku,sediakan botol air sendiri.. hehehe


Botol air cute?? Macam tuan dia? Ok,itu aku tahu.
Hahahaha.. Perasan jap.
Lepas tu,keje aku depan komputer apa lagi,membelek entah apa-apa la gamaknya.
Sedap syok layan post kat ***.com tu dengan makan jajan feveret aku..


Potato Chip Garlic Flavor la jawabnya,nak tersedak aku baca kisah someone ni.
Belum pun dikenali 1Malaysia,sudah pandai tak ngaku sana sini.
Isk isk isk.. tak baik tau. Nak dikenali pun,janganlah sampai lupa diri,lupa orang sekeliling,tak ke mana hidup.
Opssss..! Apsal tiba-tiba jadi macam gosip post lak nih?? 
Sama hot macam cuaca sekarang tak? Tak pun kan.. lemau ok! hahaha
Tak lah,just moral nak aku paparkan kat sini,untuk orang biasa waima artis,ngakulah siapa diri kita ni.
Daripada mana kita menapak,dan dengan siapa kita dari bawah.
Kepada siapa kita ucap sayang. Jangan murah sangat sayang kita tu.
Pantang nampak dahi licin eh,terus cakap single,i tak suka tau! Mentang-mentang u ada rupa. Over the limit ok! Jangan sampai orang cakap kita macam kacang lupakan kulit je kan.
Seriously,Cik Ainie tak suka golongan orang seperti ini.
Jual minyak sentiasa! Saiko!
Photobucket

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...